sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Heppoja moikkaamassa

  Tänään käytiin moikkaamassa ja ratsastelemassa hevosia. Ne ovat olleet vähän lomalla, koska molemmat ovat tehneet paljon töitä. Nyt ne ovat palaamassa normaaliin liikutukseen. Ja pelkkää hyvää loma on tehnyt, sillä molemmat hevoset olivat virkeitä ja iloisia tehdessään töitä.
  Kaverini lähti mukaan Sannalle, ja hän meni ensiksi Sagalla ja minä Zsalla. Molemmat hevoset ilahtuivat tulostamme, etenkin Sagasta huokui positiivisuus koko visiitimme aikana. Zsa ja saga ovat olleet eri talleissa, sillä Zsa on ollut Sagasta todella läheisriippuvainen. Alussa se huutelikin Sagan perään, mutta rauhoittui ajan myötä.

Zsa-Zsa on oikea linssilude
En nyt jakasaisi poseerata


Rapisiko joku?


  Menimme hepat aika rauhallisesti. Ravailtiin ja laukkailtiin, mutta ei tehty mitään sen kummempaa. Molemmat hepat liikuivat tosi nätisti, eivätkä tehneet tyhmyyksiä. Zsa tuntui hyvältä, ja kaverini piti myös Sagasta.
  Vaihdoimme hevosia ja Saga oli mielestäni todella pirteä. Ravasi tosi hienosti ja ilmavasti.  Jäi todella hyvä fiilis, seuraavaa kertaa odotellessa! Sagalla oli kokeilussa toinen satula, joka istui hyvin. Tämä uusi satula on aika samanlainen kuin Zsan satula, ja kiva istua. Entinen satula oli enemmän littana, tässä oli enemmän kaarta, jos niin voi sanoa.

Zsa valmiina työntekoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita, mutta pidäthän ne asiallisina, kiitos.